Hier komt een subtitel of spreuk van deze webwinkel
Hier komt een subtitel of spreuk van deze webwinkel
(Leeg)
Login

BlitzFoil Startpakket

Perfecte professionele highlightings 200 folies, board, 2 kammen

27,50

Beschrijving

Perfecte professionele highlightings
Het startpakket bevat 200 folies, 1 Bodyboard en 2 Snaketooth kammen.

Het BlitzFoil introductie pakket bevat twee maten kammen; de nummer een voor fijn weven en de nummer twee voor dikkere strepen.

Elke folie is voorgesneden en speciaal behandeld om een herinneringsvouw te creëren die zorgt voor snelheid en gebruiksgemak. De vouw creëert ook een traan vormige lus die het mogelijk maakt voor de luchtcirculatie om de oxidatie effectief te helpen.

BlitzFoil Professional is een volledig geïntegreerde highlighting systeem dat bestaat uit op maat ontworpen en gepatenteerde folies, kammen en ergonomisch body boord die zorgt voor een nauwkeurige en snelle toepassing van folies.

Door een effectieve besparing van de behandeltijd met maar liefst 60% is het misschien wel de makkelijkste manier om folies toe te passen bij u klant terwijl u een professionele en effectieve dienst verleend.

Akkoord

Deze website plaatst cookies om je zoekvoorkeuren op deze website op te slaan en daarmee je gebruikerservaring te verbeteren. Daarnaast plaatsen we cookies die het mogelijk maken content te delen via social media en voor het meten van bezoekersstatistieken. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stem je hiermee in.

Stel een vraag

Meer infomatie over dit artikel? Vul het onderstaande formulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact op.

Voornaam
Achternaam
Telefoon
E-mail
Uw vraag
Cancel
Verzenden ››